ginseng

disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze site www.ginseng-huidverzorging.nl is met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Wij doen ons uiterste best om volledige en juiste informatie te verschaffen. Desondanks kan het voorkomen dat informatie op deze site onvolledig, onjuist of niet actueel is. Dat kan onder meer door menselijke fout zijn opgetreden (bijvoorbeeld typefouten) of doordat de beschrijving van behandelingen/producten enigszins kan afwijken van het aangeboden behandelingen/product. Ook afbeeldingen van producten kunnen enigszins afwijken. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld of aangepast. Wij behouden ons het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. De klant wordt dan ook steeds uitgenodigd om de website te raadplegen voor de laatste versie van onze voorwaarden en ons aanbod aan behandelingen/producten.

Indien je onverhoopt foutieve informatie tegenkomt, dan vernemen wij dat graag via amy@ginseng-huidverzorging.nl 

Beschikbaarheid producten

Vanzelfsprekend beheren wij onze voorraad zorgvuldig en doen wij er alles aan om uitsluitend leverbare producten aan te bieden op www.ginseng-huidverzorging.nl. Echter kan het in zeer uitzonderlijke gevallen voorkomen dat een door jou besteld product niet meer leverbaar is.

Wil je een product bestellen dat onverhoopt niet leverbaar is, stuur dan een mail naar amy@ginseng-huidverzorging.nl . Wij nemen dan doorgaans binnen 2 werkdagen contact met je op over de mogelijkheden om zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen.